Made in Graphic Adertising Agency London
Haftaiçi 9:00 - 18:00
Cumartesi - 8:00 - 14:00
Kaptanpaşa Mh Darulaceze Caddesi No:14
Şişli Kolan International Hospital
Paylaş:
BEL FITIĞI TEDAVİSİ
Bel fıtığı tedavisi sadece ameliyat değildir.. Bel fıtıklarının istatiksel olarak neredeyse %1-2’sine ameliyat gerekmektedir.. Çoğu bel fıtığı hastalarının ağrıları ilaç tedavisi, fizik tedavi uygulamaları, egzersizler gibi tedavi yöntemleriyle düzelmektedir... Bu yöntemlerle ağrıları geçmeyen hastalara kapalı tedavi yöntemleride uygulanabilir.... İlgili sinirin etrafına veya bel eklemleri çevresine beyin cerrahları, fizik tedavi uzmanları ve algoloji uzmanları tarafından da yapılabilen görüntü eşliğinde enjeksiyon uygulamaları hastaların çoğunda ağrı kontrolü sağlayabilir... Fakat tüm bu tedavi yöntemlerine rağmen ağrıları geçmeyen ve kuvvet kaybı gelişen hastalara bel fıtığı tedavisi cerrahi müdahale gerektirir...
 
Eğer yukarıdaki bulgulardan bir ya da birkaçı ile karşı karşıya iseniz iletişim sekmesine tıklayarak asistanlarımdan hızlıca genel bir bilgi alabilirsiniz. Ya da MR YOLLA bölümünü kullanarak elinizde bulunan MR/MRG leri bana iletebilirsiniz..
2 Yorum
Muzaffer R.

Hocam sağ bacağımın üzerine hiç basamıyorum ağrı kesicilerle dayanmaya çalışıyorum, sağ bacağım sol bacağımdan biraz daha aşağıda gibi geliyor. Zamanla düzelir mi yoksa ameliyat mı olmak zorundayım? Ameliyat olmadan bu ağrıdan kurtulabilir miyim? Lütfen acil yardım edin.

OP. DR. EYÜP BAYKARA

detaylı bilgi ve muayene için 0212 867 75 00 dan randevu alınız

Ablullah kulu

Hocam merhaba bana doktor MR sonucunda 2 adet fitik var dedi 1 i cok ileri degil digeri ise yeni yeni baski yapiyor dedi . Ben yuzme bilmiyorum yalniz 35 yasinda bu fitiklar hayatimizi cok kisitlar diyerek hemen basit egzersizlere basladim ve yuzme kayit oldum. Ben bu egzersizler ve yuzmeyle diskten cikan o jelimsi sivi yi geri gonderebilirmiyim . Ve ne tur egzersizler onerirsiniz .

OP. DR. EYÜP BAYKARA

detaylı bilgi ve muayene için 0212 867 75 00 dan randevu alınız

Yorumunuzu Yapınız